Verticale plantenwand

De gezondheid van de plant staat voorop!

Met een verticale tuin van HALBE haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis.
Het plantenwand systeem van HALBE is ondersteunend aan de plant; 
een gezonde plant groeit veel mooier en is ook nog eens goed voor de mens.

Bij HALBE is de plant koning!

plantenwand systeem

Waarom HALBE?

Er is steeds minder natuur om ons heen, we zijn de natuur een beetje kwijtgeraakt en daarmee wordt onze leefomgeving ongezonder.

Groene plantenwand

HALBE Green Walls heeft zich tot doel gesteld om binnen de bestaande structuren de natuur terug te brengen. HALBE heeft de oplossing gevonden in de verticale tuin en heeft een modulaire groene plantenwand systeem ontwikkeld waarin de individuele plant uitstekend kan wortelen en groeien. De planten groeien in een natuurlijke voedingsbodem en worden individueel bewatert en gevoed. De plant ervaart hierdoor minder stress, waardoor de planten zich goed kunnen ontwikkelen. Hierdoor heeft een groene plantenwand van HALBE Green Walls een veel langere levensduur.

"Met een HALBE halen we buiten naar binnen."

Een groene plantenwand, ik had ze gezien en erover gelezen, maar dacht dat het voor de particulier niet zou zijn weggelegd; te duur, te ingrijpende voorzieningen. Maar, omdat het idee me niet losliet ben ik me erin gaan verdiepen en kwam ik uit bij HALBE Green Walls.

Al snel bleken mijn vooronderstellingen ongegrond. Er is juist veel mogelijk voor een eerlijk budget. De HALBE in onze woonkamer wordt inmiddels op afstand bewaterd en gemonitord en groeit en bloeit.

Mijn droom was om het gevoel van buiten naar binnen te halen. En met een groene wand in je woonkamer, bereik je dat effect. Het is net een soort binnentuin, maar dan verticaal.

De wand doet alles waar ik op hoopte. Het reduceert het geluid (we hebben een gietvloer en gestucte muren dus geluid kwam altijd terug), het verstilt en geeft rust, de lucht is fris en het heeft een 'wooowh effect'. Met de juiste verlichting trek je de hele wand als een oase je kamer in.

Inmiddels hebben we de HALBE Green Wall flink uitgebreid. De schutting buiten is vervangen door een HALBE, daar halen we onze kruiden uit. En op zolder zijn alle schotten vervangen door een groene wand en slapen we rondom in het groen. Heerlijk.

Wij zijn fan!

MH

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord